Project

General

Profile

Overview

Het wordt geleverd met 5 lens bestrijkt een speciaal effect waardoor honderden puntjes worden geprojecteerd en de dop kan worden gedraaid om een disco laser effect te geven te maken. Deze laserpen koop geleverd met oplaadbare batterij, 5 X lensdoppen, batterijlader en aluminium behuizing.Hoge aangedreven laser worden geclassificeerd als klasse IIIb en klasse IV Lasers. Hoog vermogen Lasers voorschijn in de consumentenmarkt recent worden ook gebruikt in gespecialiseerde militaire toepassingen, wat leidt optica / natuurkundig onderzoek en laboratoriumfaciliteiten wereldwijd.
http://www.laserskopen.com/groene-laser-pointer/p-1031.html
De complexiteit van dit proces wordt de gele laserpen winkel duurder om te vervaardigen. Dit complexe proces vereist precisie-engineering voor temperatuur, stabilisatoren en actieve koeling technologie.Laser pointer is het inderdaad een zeldzame en een van de soort gadget voor laser liefhebbers, hobbyisten en professionals, Elke laser je wilt, laserskopen.com.com All Have.
http://www.laserskopen.com/groene-laser-pointer/p-1017.html
Wat een groene Laserpen Kopen magische laser! Ontworpen voor leraren, professoren, artsen, managers, ingenieurs, astronomen, gidsen, ontdekkingsreizigers, enz., Onze 1000 mW Handheld Aparte Crystal High Power Green Light Laser Pointer Pen verandert ons leven sterk en maakt het vol plezier en gemak.
http://www.laserskopen.com/groene-laser-pointer/p-1044.html
20mw laser module ,bogen op de hoogste vermogen onder handheld rode lasers, Uitzonderlijk geschikt voor wetenschappelijke toepassingen branden tegen zeer betaalbare prijzen.Groene laserpennen zijn 50 keer krachtiger dan rode. Dit is slechts in het algemeen. Dit is omdat het oog is gevoeliger voor groen licht dan rood licht. Een GREEN 1mW vs een RED 1mW, zal een groene laser pen altijd winnen. Als je kijkt naar een lichtspectrum grafiek ziet u. dus een 5mW groene laserpen is 50x meer helderder dan een 1 mW rode laser pen en meer dan 250 maal krachtiger!
http://www.laserskopen.com/groene-laser-pointer/p-1141.html
Dit zijn degenen die worden aangeboden als 100mW - 240mW. Sommige 100mW pennen zijn legit wel. Ze worden verkocht tegen zo'n lage prijs dat zelfs fabrikanten ze niet kan maken op die prijs. Hoe doen ze dat? Ze verkopen een 5 MW en beweren dat het 240mW !!!. Val niet voor het. Kijk naar motostash de feedback en je zult zien dat ze zijn ongeveer 97-98% met tal van negatieven. Je bent gewaarschuwd !!

Issue tracking

open closed Total
Task 0 0 0
Feature 0 0 0
Bug 0 0 0
Support 0 0 0

View all issues

Members

Manager: jiaxiang wang