Project

General

Profile

Overview

Во овој проект ќе се развива веб страница на која ќе можеме да се информираме за возниот сообраќај во Р.Македонија

Issue tracking

open closed Total
Task 2 0 2
Feature 0 0 0
Bug 0 0 0
Support 0 0 0

View all issues | Gantt